ACASA FOTOGRAF|FOTOGRAFIE DE NUNTA|FOTOGRAFIE DE BOTEZ|FOTOGRAFIE DE FAMILIE|PACHETE|CONTACT FOTOGRAF
Fotografii de botez
poze botez
Pentru informatii nu ezita sa ne contactezi - [email protected]
Pentru pachete si oferte verifica mai intai pagina "PACHETE"

Pachete fotografii de botez

Bine de stiut!

Cati fotografi vin la botez?

Vei beneficia de serviciile unui fotograf!

Cate fotografii primesc?

Din experienta noastra, minim 400-600 fotografii(functie de marimea botezului, de antren, etc). Insa nu cantitatea fotografiilor livrate conteaza, ci calitatea si stilul lor. Pentru ca suntem pasionati de fotografie si nu de ieri de azi si pentru ca o facem din placere, cu fiecare eveniment ne straduim sa ne autodepasim. Clientilor nostrii nu le ramane decat sa iubeasca lucrul facut de calitate si de asemenea arta, frumosul!

Nu sunt cam putine fotografii?

Nu avem limita maxima de fotografii. Pentru a ne putea concentra pe calitatea acestora, si a nu fi stresati ca trebuie sa fac numarul de fotografii promise, am recurs la aceasta varianta. Oricum fotografiile primite sunt unice, nefiind o alta fotografie, din acelasi loc, cu aceeasi incadrare, cu aceeasi mimica. Deci functie de atmosfera evenimentului, puteti primi mult mai multe fotografii, decat numarul minim specificat.

In cat timp intru in posesia fotografiilor, si daca acestea sunt prelucrate?

Toate fotografiile facute de noi, sunt prelucrate primar iar o mare parte destul de mult, de aceea livrarea lor se face in maxim 20 de zile, de la data evenimentului.

Cum primesc fotografiile?

Fotografiile vor fi livrate pe DVD-uri personalizate, in doua fisiere, unul la rezolutie mica pentru vizionare facila si unul la rezolutie mare, gata pentru printare la orice laborator foto, pe hartie fotografica. Deasemenea, pe unul din DVD vei primi si filmul de prezentare(slideshow). Iar ca printuri, in functie de pachet, iti oferim albume digitale de calitate lux.

Familia, prietenii pot vedea cumva fotografiile?

Pentru o perioada de minim 1 luna, puteti beneficia, complet gratuit, de o galerie web, cu toate fotografiile si/sau de un film de prezentare(slideshow), a celor mai reprezentative fotografii puse pe un fond muzical. Acestea vor fi gazduite pe site-ul nostru, avand astfel posibilitatea de a arata/trimite, imaginile tuturor celor interesati de ele.

Care sunt preturile practicate?

Cum fiecare dintre noi suntem unici, gandim si simtim diferit, asa si fiecare eveniment este unic.

Este unic prin felul lui de a fi si prin modul cum gandim fiecare dintre noi sa fie.

Din aceste considerente si din multe alte motive, nu putem sa dam un pret anticipat.

Acesta va trebui sa fie in concordanta cu dorintele voastre si cu eforturile noastre necesare de realizare, pentru a pastra calitatea finala la un nivel cat mai ridicat.

Din punct de vedere al calitatii tehnice, datorita experientei, de ani de zile in domeniu, ajutandu-ne de cel mai perfectionat echipament, de mult nu ne mai facem griji.

Tot efortul nostru creator, este indreptat catre calitatea estetica si artistica a fotografiilor efectuate.

Va invitam la sediul nostru (sau poate preferati la o cafea in oras). Cu aceasta ocazie ne putem cunoaste, iar la finalul discutiilor, cu siguranta, vom ajunge la o concluzie unitara, in ceea ce priveste modul de realizare si prezentare a materialului final, cat si a pretului.

Nu suntem nici cei mai scumpi, dar nici cei mai ieftini, dar cu siguranta stiti, calitatea costa.

Ceea ce va putem spune de pe acum, este ca pretul isi va pierde din importanta si veti fi pe deplin multumiti de calitatea materialului final realizat.

Stabiliti chiar acum o intalnire CONTACT FOTOGRAF

 

Optionale:

Calibrarea monitorului

Calibrare monitor fotografie

SUS