ACASA FOTOGRAF|FOTOGRAFIE DE NUNTA|FOTOGRAFIE DE BOTEZ|FOTOGRAFIE DE FAMILIE|PACHETE|CONTACT FOTOGRAF
Fotografie de nunta
fotografie nunta
Pentru informatii nu ezita sa ne contactezi - [email protected]
Pentru pachete si oferte verifica mai intai pagina "PACHETE"

Pachete fotografii de nunta

Bine de stiut!

Cati fotografi vin la nunta?

Incepand cu pachetul 3 vei beneficia de serviciile a doi fotografi, dintre care unul, pana la miezul noptii(orele 24), iar celalalt pana la sfarsitul evenimentului, in limita a 20 ore de la prezentarea la eveniment!

Cate fotografii primesc?

Din experienta noastra, minim 600-800 fotografii(functie de marimea nuntii, de antren, etc). Insa nu cantitatea fotografiilor livrate conteaza, ci calitatea si stilul lor. Pentru ca suntem pasionati de fotografie si nu de ieri de azi si pentru ca o facem din placere, cu fiecare eveniment ne straduim sa ne autodepasim. Clientilor nostrii nu le ramane decat sa iubeasca lucrul facut de calitate si de asemenea arta, frumosul!

Nu sunt cam putine fotografii?

Nu avem limita maxima de fotografii. Pentru a ne putea concentra pe calitatea acestora, si a nu fi stresati ca trebuie sa fac numarul de fotografii promise, am recurs la aceasta varianta. Oricum fotografiile primite sunt unice, nefiind o alta fotografie, cu aceeasi incadrare, din acelasi loc, cu aceeasi mimica. Deci functie de atmosfera evenimentului, puteti primi mult mai multe fotografii, decat numarul minim specificat.

In cat timp intru in posesia fotografiilor, si daca acestea sunt prelucrate?

Toate fotografiile facute de noi, sunt prelucrate primar iar o mare parte destul de mult, de aceea livrarea lor se face in maxim 30 de zile, de la data evenimentului.

Cum primesc fotografiile?

Fotografiile vor fi livrate pe DVD-uri personalizate, in doua fisiere, unul la rezolutie mica pentru vizionare facila si unul la rezolutie mare, gata pentru printare la orice laborator foto, pe hartie fotografica. Deasemenea, pe unul din DVD vei primi si filmul de prezentare(slideshow). Iar ca printuri, in functie de pachet, iti oferim albume digitale de calitate lux.

Familia, prietenii pot vedea cumva fotografiile?

Pentru o perioada de minim 1 luna, puteti beneficia, complet gratuit, de o galerie web, cu toate fotografiile si/sau de un film de prezentare(slideshow), a celor mai reprezentative fotografii puse pe un fond muzical. Acestea vor fi gazduite pe site-ul nostru, avand astfel posibilitatea de a arata/trimite, imaginile tuturor celor interesati de ele.

Care sunt preturile practicate?

Avem urmatoarele pachete:

1. Clasic - 400 euro

2. Jurnalistic - 450 euro

3. Minimal - 700 euro

4. Standard - 900 euro

5. Complet - 1200 euro

6. Lux - 1550 euro

Optionale:

Calibrarea monitorului

Calibrare monitor fotografie

SUS